Súlyos tárgyak szállítása

Súlyos tárgyak szállítása

Súlyos tárgyak szállítása, több tíz tonna, lépcsőn, vagy levegőben, szakképzett kollégáinknak, és mindenre felkészült cégünknek nem akadály!

nehézgépszállítás
nehézgépszállítás

Bármit elviszünk, amit más nem tud!
Keressen minket bizalommal, mert a súlyos tárgyak szállítása nekünk gyerekjáték!

súlyos tárgyak szállítása
súlyos tárgyak szállítása

 

Több tíz tonnás gépeket, tárgyakat, berendezéseket, akár emeletre is felviszünk!
Költöztetés, zongora szállítás, nehézgép szállítás, ránk biztosan számíthat!

Nehéz gépszállítása, mozgatása, elszállítása, elköltöztetése? Nem akadály! Legyen az zongora, pianínó, páncélszekrény, irodai költöztetésnél szerver szekrény mozgatása vagy elszállítása. Nem okoz gondot. Munkatársaink fel vannak készülve ezekre a nehéz feladatokra is. Több évtizedes tapasztalatunk, költöztetések által kialakult rutinunk és nem utolsó sorban szerszám parkunk segíti minket a balesetmentes és sérülésmentes feladat elvégzésében.

garantáltan sérülésmentesen és biztonságosan történik a szállítás

Szállítást vállalunk Budapesten, Pest megyében, országosan, és európán belül bárhová!

Ha külföldröl szeretne Magyarországra költözni, vagy Magyarországról külföldre, ránk biztosan számíthat!

Költöztetéshez ingyenes csomagoló anyagot biztosítunk, igény esetén ingyenes felmérjük a helyszínt, ingyenes tanácsokkal látjuk el, hogy zökkenőmentesen történjen a költöztetés.

Bútorait, tárgyait a lehető legbiztonságosabban szállítjuk, speciális autóink direkt erre vannak felkészítve, berendevze!

Hatalmas autóparkkal rendelkezünk, igény esetén több autóval tudunk a helyszínre menni, cégünk a költöztetés, szállítás minden területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik!

Költözése előtti nap, ha kedves megrendelő úgy kéri, otthonába felkeressük, és elvégezzük a teljes csomagolást dobozolást, bútorok előkészítését, szerelési folyamatokat. Ruhás dobozok összerakását. Törékeny üveg, porcelán, csillárok szerelését dobozolását, csomagolását. Tehát, ha úgy gondolja, és a kényelmesebb költözést választja, van rá mód! Költöztetés, csomagolással Budapesten.

Munkatársaink az ön lakásában, irodájában, nyaralójában, ha a megrendelő úgy, kéri, összecsomagolnak, majd új lakásában, irodájában kicsomagolnak, helyére tesznek mindent kérés szerint, hogy önnek csak szemlélnie kelljen a saját költözését! A végeredményt mi garantáljuk! Nem fogja megbánni, hogy velünk költözött.

Bármilyen nehéz tárgyat elszállítunk, felrakunk, átmozgatunk, megforgatunk!
Számunkra nincs lehetetlen, mivel minden speciális eszközzel, autóval és gépparkkal rendelkezünk, ami a szállításhoz szükséges!

Súlyos tárgyak szállítása Magyarországon belül és külföldön is!
Hívjon minket bizalommal: Telefon: 06 20 999 55 03

 

 

 

Hívjon MOST