skip to Main Content

Nehézgépszállítás Budapesten és országosan

Nehézgépszállítás, a költöztetés egyik legnehezebb és a legaprólékosabb szaktudást és odafigyelést igénylő munkák sorozatából tevődik össze. A nehézgépek szállításához hozzáértés, gyakorlott rutinos kollegák, és a megfelelő segédeszközök szükségesek.  Kollégáink több éves tapasztalatai, teszi lehetővé a nehézgépszállítás, zökkenőmentes kivitelezését és a megfelelő szállítás, sikeres befejezését. Ezek függvényében bátran állíthatjuk, hogy a nehézgépszállítást nyugodt szívvel ránk bízhatja. Nehézgépszállítás Budapesten és országosan egyaránt vállalunk.

Munkáink során többfelé nehézgépszállítással vagy speciális nehézgépszállítással foglalkoztunk már. Páncélszekrény szállítászongoraszállítás, pianínószállítás, nyomdai gépek és klíma berendezések, mozgatása és költöztetése. Tapasztalatunkat a nehézgépszállítás során is folyamatosan bővítjük és csiszoljuk. Tehát büszkén állíthatjuk, hogy nem okoz gondot, ha kisebb vagy nagyobb súlyú vagy terjedelmű nehézgépszállítással találjuk szembe magunkat valamelyik munkánk során. Budapesten vagy országosan. Ezeken felül, telephelyen, vagy gyár részlegen belüli mozgatás, áthelyezés, géptelepítést is vállalunk.

Nehézgépszállítás Budapest és országosan

A Nehézgépszállítás relytelmei

A legnagyobb nehézséget, a speciális  gépszállítás terén, szállítandó gép súlya jelenti. Ezeket a gépeket, legtöbbször testi erővel meg sem lehet mozdítani. Ezért ennek kiküszöbölésére, az erre a célra szolgáló olajemelők, görgők, és más egyéb mechanikus eszközökre vagyunk utalva. Egy kívülálló azt mondaná, hogy ezek használatával egyszerű a dolgunk. De a látszat csal. A segédeszközök használatával is tisztában kell lenni. Mert egy pontatlan hibás emelés vagy nem oda figyelés a nehézgépszállítás közben és már komoly sérülést tudunk szenvedni. Mint magunkon, mint a szállítandó gépeken. Serpa-Trans-Log Kft. ennek a kiküszöbölése érdekében rendelkezik a speciális nehézgépszállításhoz szükséges gyakorlattal és a technikai eszközök többségével, és hátterével.

Túlméretes nehézgépek esetében a szállítás is megoldott. Engedélyköteles fuvarozást is vállalunk.  Ez úgymond a nagy rakományokra áll fenn. Ha kell emelő hátfalas teherautóval, vagy önrakodós, darus teherautókkal tudunk segíteni régi és új ügyfeleinknek. Nehézgépszállítás Budapest.

Nehézgépszállítás

Nehézgépszállítás a gyakorlatban.

megrendelés után, elengedhetetlen a nehézgép megtekintése. Ez lehet zongoraszállításpáncélszekrényszállítás, pianínószállítás vagy más egyéb speciális Gépszállítás. Általában nagyméretű és súlyú tárgyakat és gépeket kell mozgatni. Szemügyre kell venni a szállítandó Tárgyat, Elhelyezését, kialakítását, súlypontját, alakját. Hol van elhelyezve. Milyen a szállítandó útvonalat. És nem legutolsó sorban hogy hol lesz a következő időkben a végleges helye. Ennek ismeretében alakítható ki egy vállalási ár és a költöztetésre szánt idő. Hány munkatárssal és milye szállítási eszközökkel és teherautóval történjen, a nehézgépszállítás.

Sérülékenyebb gépek és berendezéseknél, figyelni kell a csomagolásra, és ha kell a szétszerelésre is.  A szállítás és a fuvarozás megkezdése előtt ügyfeleink igényeit és kéréseit meg hallgatva, megpróbáljuk a nehézgépszállítást úgy kialakítani, hogy mind két fél számára a leggyorsabb és a legkönnyebb megoldást megkeressük. Valamikor érdemes megfogadnia gépszállítással kapcsolatban a tanácsainkat.  Egyrészt ez megkönnyíti a rakodást, és a nehézgépszállítást.

nehézgépszállítás fontos eleme és alap pillére a rakodás, és az előre tervezett gépmozgatás. Amit munkatársaink nagy odafigyeléssel végeznek. Ezeket az összetett feladatokat képzett, és nagy szaktudással bíró munkatársainkra lehet bízni. Előtérbe helyezik a legbiztonságosabb és legegyszerűbb módszereket. Kiválasztják azokat az eszközöket, amelyek segítségével a gépszállítás profin, a gép sérülése nélkül megvalósítható. Nehézgépszállítás után a megadott helyre történő mozgatást, nehézgép telepítést is mi végezzük. Gépszállítást végzünk és vállalunk Budapesten és országosan.

HA nehézgépszállítás, akkor válasszon minket!

Telefon: +36 20 999 5503 | Email: koltoztetes.serpa@gmail.com

 

Back To Top