Nehézgép szállítás

Nehézgép Szállítás

Nehézgép szállítás, vagy súlyos tárgyak szállítása, nekünk nem okoz gondot!

Cégünk minden esetben olyan gépekkel, berendezésekkel van felkészülve, hogy ne érje önt meglepetés a nehézgép szállítás során. Bármilyen nehézgép szállítás, vagy több tonnás gépek szállítása,mozgatása nekünk nem akadály.

Vannak olyan helyzetek, hogy csak az emeleti ablakon, vagy erkély ajtón lehet beemelni 1-1 tárgyat, csapatunknak ez sem okoz problémát, mivel olyan berendezésekkel rendelkezünk, hogy bármilyen lehetetlennek tűnő feladatot megoldunk!

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést, és szakképzett kollégáink megbeszélik önnel a részleteket!

Több évtizedes tapasztalatunkkal, minden gond nélkül felviszünk a lépcsőn egy több tonnás gépet, vagy darus kocsinkkal felemelünk több tíz méter magasra bármilyen nehéz, akár több tonnás tárgyat, gépet, szerszámot, vagy bármit, amit kézzel, vagy emberi erővel lehetetlen.

Páncélszekrény Szállítás

Páncélszekrény szállításban, mozgatásban szintén érdemes minket választania, mivel olyan speciális eszközökkel tudjuk fel-le vinni a lépcsőn,amit emberi erővel nem, vagy csak nagyon nehezen lehetne elvinni, vagy arrébb rakni

Zongora szállításban vagy Pianínó szállításban is a segítségére leszünk, képzett szakember kollégáink készséggel állnak rendelkezésére

zongora szállítás
zongora szállítás

Iroda Költöztetés

Iroda költöztetés vagy lakossági költöztetés során is érdemes minket választania, mivel olyan nehéz tárgyakat is el tudunk vinni, amit más költöztető cég NEM! Belföldről külföldre, vagy külföldről belföldre is vállalunk költöztetést!

Igény estén elvégzünk egy ingyenes irodaköltöztetés felmérést és tanácsadást.
Kidolgozunk egy részletes költöztetés költségtervet, hogy könnyebben tudjon számolni.
Ezután kezdődik a tényleges irodaköltöztetés.
Az Önök személyes dolgait, külön, névre szóló dobozokba csomagoljuk, vagy, ha már össze van csomagolva, akkor névvel ellátjuk!
Külön figyelmet fordítunk arra, hogy az irodaköltöztetés megkezdésétől a befejezésig semmi ne sérüljön meg.

Cégünk a költöztetés során INGYEN biztosít  a költöztetéshez dobozokat, csomagolóanyagokat, amit mindenképp érdemes figyelembe venni, mivel más költöztető cégek, ezért több tíz ezer forintot is elkérhetnek!

Ha ön egy jókedvű, barátságos (józan életű) vidám csapattal kíván költöztetni, vagy bármilyen tárgyat szállíttatni, akkor most a legjobb helyen jár!

Elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére a nap 24 órájában!
Kérjen ingyenes felmérést, ingyenes csomagolóanyagot, vagy tanácsot!

 

 

Hívjon MOST