skip to Main Content

Iroda Költöztetés

Iroda költöztetés vagy lakossági költöztetés során is érdemes minket választania, mivel olyan nehéz tárgyakat is el tudunk vinni, amit más költöztető cég NEM! Belföldről külföldre, vagy külföldről belföldre is vállalunk költöztetést!

Igény estén elvégzünk egy ingyenes irodaköltöztetés felmérést és tanácsadást. Kidolgozunk egy részletes költöztetés költségtervet, hogy könnyebben tudjon számolni. Ezután kezdődik a tényleges irodaköltöztetés.

Az Önök személyes dolgait, külön, névre szóló dobozokba csomagoljuk, vagy, ha már össze van csomagolva, akkor névvel ellátjuk!
Külön figyelmet fordítunk arra, hogy az irodaköltöztetés megkezdésétől a befejezésig semmi se sérüljön meg.

Iroda és lakás költöztetés, költöztető cég

Cégünk a költöztetés során INGYEN biztosít  a költöztetéshez dobozokat, csomagolóanyagokat, amit mindenképp érdemes figyelembe venni, mivel más költöztető cégek, ezért több tíz ezer forintot is elkérhetnek!

Ha ön egy jókedvű, barátságos (józan életű) vidám csapattal kíván költöztetni, vagy bármilyen tárgyat szállíttatni, akkor most a legjobb helyen jár!

Elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére a nap 24 órájában! Kérjen ingyenes felmérést, ingyenes csomagolóanyagot, vagy tanácsot!

HA iroda költöztetés, akkor válasszon minket!

Telefon: +36 20 999 5503 | Email: koltoztetes.serpa@gmail.com

 

Back To Top